Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ : ofhh.gr

Πέρασαν  περίπου 4, 5 περίπου χρόνια από τότε που έκανα την πρώτη ανάρτηση στο blog που δημιούργησα για τον ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ , την ομάδα μπάσκετ που αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι από τη ζωή μου. Μην έχοντας προχωρημένες γνώσεις  περί   ηλεκτρονικών υπολογιστών και λειτουργώντας ως απλώς χρήστης , ακολουθούμενος το πνεύμα της εποχής , προσπάθησα να ενημερώνω για τα τεκταινόμενα στον αγαπημένο μας σύλλογο μέσω του συγκεγκριμένου blog κάνοντας 928 αναρτήσεις με κείμενα , φωτογραφίες και video. 

Όπως πάντα όμως όλα έχουν ένα τέλος . Και σήμερα το κείμενο αυτό αποτελεί  την τελευταία ανάρτηση για το blog  του ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ . Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν μέσα από το συγκεγκριμένο κανάλι επικοινωνίας για την ενημέρωση τους γύρω από το σύλλογο της γειτονιάς μας.

Το ιδανικό βέβαια είναι όταν μετά από κάθε τέλος υπάρχει μία νέα αρχή. Και στο σύλλογο μας έχουμε μία νέα αρχή : η ιστοσελίδα μας είναι πια γεγονός. Ο παλαιός μας αθλητής ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ενσωματώθηκε στην παρέα μας και άλλαξε  σημαντικά τη ροή και το ρυθμό εξέλιξης του συλλόγου μας. Έτσι λοιπόν  ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ  έφτιαξε την ιστοσελίδα μας , μέσα από την οποία θα λαμβάνει χώρα οποιαδήποτε πληροφόρηση αφορά το σύλλογο μας από σήμερα και πέρα.

Ως επίλογο , θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον παλιό αθλητή και συνάδελφο και φίλο και παράγοντα πια του συλλόγου μας ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΥΔΗ για την πολύτιμη βοήθεια στο σύλλογο της γειτονιάς μας , αλλά πάνω από όλα να του πω ότι πρόσθεσε ένα σημαντικό λιθαράκι στα απλοικά συστατικά που πάντα θα διέπουν τη λειτουργία μιας ερασιτεχνικής ομάδος και τα οποία αποτέλεσαν και θα αποτελούν τη βάση διαμόρφωσης προσωπικών και κοινωνικών χαρακτηριστικών όλων των ανθρώπων που απαρτίζουν το σύλλογο μας - παικτών , προπονητών , παραγόντων - και φυσικά και του υπογράφοντος αυτού του κειμένου.
Ευχαριστούμε πολύ
ΛΕΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

H νέα μας ιστοσελίδα είναι : 
www.ofhh.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: