Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Σε ένα πραγματικά υπέροχο χώρο (ECHOES , Κ. Ωραιοπούλου 2 , Πλ. Ηρακλείου Αττ.) πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του αντρικού τμήματος.


Για όλα είχε φροντίσει ο οικοδεσπότης και αθλητής του συλλόγου μας Νίκος Δρακόπουλος σε συνεργασία πάντα με το προπονητικό δίδυμο του αντρικού μας Κ. Κοσμίδη και Φ. Τασσιόπουλο.


Το παρόν έδωσαν όλοι οι αθλητές του αντρικού τμήματος με μοναδική απουσία του αρχηγού Ν. Δριμάλα όπου μία παρατεταμένη γρίπη τον καθήλωσε στο κρεβάτι.


Ο αθλητής μας  Α. Καρακατσάνης ( και μεγάλος σεφ) έφτιαξε με μοναδική μαεστρία (ως προς τη γεύση της) την πίτα του αντρικού τμήματος.


Ο τυχερός της εκδήλωσης ήταν ο χορηγός μας Γρ. Καρύδης ο οποίος  μας γλύκανε στο τέλος με την υπέροχη τούρτα που έφερε κατά παραγγελία αποκλειστικά για το σύλλογο μας..Ο σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την υπέροχη οικογενειακή βραδυά που περάσαμε μαζί αποδεικνύοντας άλλη μία φορά , ότι οικογένεια δεν είναι αυτοί  που έχουν το ίδιο αίμα αλλά οικογένεια είναι όσοι μας αγαπάνε και τους αγαπάμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: